Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731052304

Amistoso (Int.) 731052304 Información oficial sobre el partido 731052304 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Gazte_Berriak Alineación oficial del equipo 'Gazte_Berriak' en el partido 0 - 2 Old Town Lions Alineación oficial del equipo 'Old Town Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Gazte_Berriak Alineación oficial del equipo 'Gazte_Berriak' en el partido 1 - 6 Old Town Lions Alineación oficial del equipo 'Old Town Lions' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gazte_Berriak

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jesús Hannabuss va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Seberino Kamara.

Old Town Lions

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador de Lions Áron Andor va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 11 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 184 Minuto 57 (Gol de penalti): Passaven 57 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Atli Nordendal va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Fedor Sirkovský va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 19, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Skaisgirdas Rezgys. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Atli Nordendal, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 43 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Lions va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54 de partit, Áron Andor va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 219 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Fedor Sirkovský va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Martin Michalík, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Nuccio Piseddu va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Áron Andor de Lions va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 73 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ludderus Oppelt de Lions es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 58 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Atli Nordendal després que el jugador de Lions li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.