Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731052089

Amistoso (Int.) 731052089 Información oficial sobre el partido 731052089 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Internacional de Gamonal Alineación oficial del equipo 'Internacional de Gamonal' en el partido 2 - 3 F.C. BlackHawks Alineación oficial del equipo 'F.C. BlackHawks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Internacional de Gamonal Alineación oficial del equipo 'Internacional de Gamonal' en el partido 5 - 0 F.C. BlackHawks Alineación oficial del equipo 'F.C. BlackHawks' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Internacional de Gamonal

Goles Goles

  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Internacional van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jesús Jiménez Xixona va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 103 Minuto 80 (Gol por la derecha): Passava el minut 80 del matx, quan l'atent Noelio Campofrío va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Noelio Campofrío de Internacional va intentar batre la porteria rival al minut 38 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Aleix Furadada hauria d'haver estat gol al minut 41 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 el Internacional va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jorge Juan Larios no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Jorge Juan Larios de Internacional va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Jesús Jiménez Xixona de Internacional va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joaquín Garcés de Internacional la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C. BlackHawks

Goles Goles

  • 116 Minuto 10 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 10, en Juan de Dios Blondel del BlackHawks va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Basílio de Jesus que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Amândio Campos de BlackHawks l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 59 de partit.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Juan de Dios Blondel va aprofitar un error defensiu al minut 74, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a BlackHawks.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mika Vuolli va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 240 Minuto 85 (Ocasión de contra de falta): BlackHawks va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Arm Frommen va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fidél Pesztránszki.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arm Frommen de BlackHawks va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.