Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731052042

Amistoso (Int., RC) 731052042 Información oficial sobre el partido 731052042 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Petrés Unió Esportiva Alineación oficial del equipo 'Petrés Unió Esportiva' en el partido 3 - 2 Tampereen jätkät Alineación oficial del equipo 'Tampereen jätkät' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Petrés Unió Esportiva Alineación oficial del equipo 'Petrés Unió Esportiva' en el partido 3 - 0 Tampereen jätkät Alineación oficial del equipo 'Tampereen jätkät' en el partido
Tiene un resultado normal 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Petrés Unió Esportiva

Goles Goles

  • 114 Minuto 11 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 11. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Stephan Fischersee va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, Óscar Freixes va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 122 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Vladimiro Garbuggio de Petrés P3 aconseguir un gol al minut 55 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Petrés P3 va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Óscar Freixes ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Iván Laguna Millán una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 70, però una magnífica aturada de Harri Liipola va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Harri Liipola al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Stephan Fischersee va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tampereen jätkät

Goles Goles

  • 138 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Clint Humphreys arribés a peus de Bruno Gasparini, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Tampereen el 0 - 1.
  • 108 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Gian Luca Maass encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Bruno Gasparini només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ulises Pineda va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Petrés P3. La jugada d'estratègia del Tampereen per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Hannu-Pekka Mäki va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juha Grönberg de Tampereen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Harri Korkea-aho es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.