Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731051996

Amistoso (Int., RC) 731051996 Información oficial sobre el partido 731051996 en Hattrick

17.04.2024 15:25:00

Steamroller Fc Alineación oficial del equipo 'Steamroller Fc' en el partido 2 - 4 Atletico Requena Alineación oficial del equipo 'Atletico Requena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Steamroller Fc Alineación oficial del equipo 'Steamroller Fc' en el partido 2 - 1 Atletico Requena Alineación oficial del equipo 'Atletico Requena' en el partido
Tiene un resultado normal 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,4 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steamroller Fc

Goles Goles

  • 114 Minuto 89 (Gol de penalti): Al minut 89, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Ethan Ringard no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rehhu Plisson de Steamroller es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Artur Rénou va xutar fora per a Steamroller, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Steamroller Rehhu Plisson, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Norberto Tabacchini. El marcador continuava 1 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Judicaël Guieu va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Hector Viricel de Steamroller va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Atletico Requena

Goles Goles

  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 88 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Atletico. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Agustín Ramírez de León xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Abderrafi El-Basri de Atletico, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 27, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Agustín Ramírez de León, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 84 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 94 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Cristòfol Espasa ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 104 (Ocasión por la izquierda): Miguel Vizmanos va marcar al minut 104 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Agustín Ramírez de León de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Armando Domínguez anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a Atletico.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Atletico Cristòfol Espasa no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Artur Rénou es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Agustín Ramírez de León de Atletico, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Artur Rénou en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 4.