Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731051778

Amistoso (Int.) 731051778 Información oficial sobre el partido 731051778 en Hattrick

17.04.2024 13:30:00

MVC Augustijnen Alineación oficial del equipo 'MVC Augustijnen' en el partido 3 - 1 Si sa tirao! Alineación oficial del equipo 'Si sa tirao!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MVC Augustijnen Alineación oficial del equipo 'MVC Augustijnen' en el partido 3 - 0 Si sa tirao! Alineación oficial del equipo 'Si sa tirao!' en el partido
Tiene un resultado normal 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MVC Augustijnen

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Augustijnen, atacant per l'esquerra al minut 42, va aprofitar el magnífic llançament de Eddy Wessels per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 138 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): En Robbie White va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Lennart Creutzberg la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Augustijnen a 3 - 0. Toni Aatsinki va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 109 Minuto 84 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Eddy Wessels després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de tirao! Nicolás Cirarruistia, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Stoffel Simons de Augustijnen va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eddy Wessels de Augustijnen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Si sa tirao!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): tirao! van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 50, però el xut de Pierre-Alain Muhammad des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adalberto Cavaco de tirao! amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.