Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731050890

Amistoso (Int.) 731050890 Información oficial sobre el partido 731050890 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Athletic Club Polaris Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Polaris' en el partido 4 - 0 The Blues F.C. Alineación oficial del equipo 'The Blues F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Athletic Club Polaris Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Polaris' en el partido 8 - 0 The Blues F.C. Alineación oficial del equipo 'The Blues F.C.' en el partido
Es un cenizo 8.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Club Polaris

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Corria el minut 26 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Francisco Ángel Trueba, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Polaris a 2 - 0. Doménico Galmes va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Julian Inurrieta va incrementar l'avantatge de Polaris amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Polaris va augmentar la diferència quan Doménico Galmes no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nunu Gallartza va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Raúl Swinburn va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Alfonso Guelbás una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Raúl Swinburn va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 70 (Ocasión de falta): Jesús Nadal va sorprendre Raúl Swinburn amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

The Blues F.C.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Julio Solorzano de Blues es va guanyar la targeta groga merescudament.