Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731050626

Amistoso (Int.) 731050626 Información oficial sobre el partido 731050626 en Hattrick

18.04.2024 03:00:00

Pan y queso F.C. Alineación oficial del equipo 'Pan y queso F.C.' en el partido 0 - 2 Los naight fire 2.0 Alineación oficial del equipo 'Los naight fire 2.0' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pan y queso F.C. Alineación oficial del equipo 'Pan y queso F.C.' en el partido 2 - 0 Los naight fire 2.0 Alineación oficial del equipo 'Los naight fire 2.0' en el partido
Tiene mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pan y queso F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Konrad Dillenburger va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Konrad Dillenburger va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 43, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Javier De las Casas no oblidarà el que li va passar durant el minut 74. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Los naight fire 2.0

Goles Goles

  • 141 Minuto 16 (Gol de contra por el centro): naight sabia com jugar al contraatac, i al minut 16, František Pavlíček va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 115 Minuto 64 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 64 minuts de joc, Jhonatan Arana, corrent com un esperitat, superà primer Elpidio Tonelli per velocitat, i després el porter posant el 0 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 38 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Adelmo Santiago va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Valentín García va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Alexis Arnould, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): naight van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 41, però Jhonatan Arana va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 66 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en František Pavlíček, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.