Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731050371

Amistoso 731050371 Información oficial sobre el partido 731050371 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

F.C. Balcó del Pirineu Alineación oficial del equipo 'F.C. Balcó del Pirineu' en el partido 0 - 4 Perros de Santa Fe Alineación oficial del equipo 'Perros de Santa Fe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Balcó del Pirineu Alineación oficial del equipo 'F.C. Balcó del Pirineu' en el partido 2 - 2 Perros de Santa Fe Alineación oficial del equipo 'Perros de Santa Fe' en el partido
Tiene mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,6 % 36,8 % 29,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Balcó del Pirineu

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jorge Arboleda va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 215 Minuto 21 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Jorge Arboleda va rebre molts aplaudiments. Al minut 21 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Yamin Hamidov va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Franz Breiner! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Teemu Pätäri arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Hans Pettersen del Pirineu ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Perros de Santa Fe

Goles Goles

  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): Amb 53 minuts jugats, Rafael Galbarruli de Perros va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Rafael Galbarruli va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Óscar Melchor va augmentar l'avantatge de Perros a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 72 de partit va donar a Perros l'avantatge per 0 - 4. Silvian Hoogewoning en va ser l'anotador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Galbarruli de Perros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Óscar Melchor de Perros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Juan Julio Ramírez de Perros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.