Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731049900

Amistoso 731049900 Información oficial sobre el partido 731049900 en Hattrick

18.04.2024 03:00:00

Marley's Boys Alineación oficial del equipo 'Marley's Boys' en el partido 3 - 3 Mufaza F.C Alineación oficial del equipo 'Mufaza F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Marley's Boys Alineación oficial del equipo 'Marley's Boys' en el partido 1 - 6 Mufaza F.C Alineación oficial del equipo 'Mufaza F.C' en el partido
Tiene suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marley's Boys

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Marley's va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 16 Tiziano Galiccia va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Marley's eren letals, i Favio Guerra va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 els aficionats van embogir quan en Horacio Paniagua va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Marley's.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 14 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Martín Dolmayan van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Keith Hardware a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Joaquín Lombardero no va ser aprofitada per en Horacio Paniagua que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Horacio Paniagua de Marley's es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Mufaza F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Mufaza van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 26, quan Dirck Seefeld va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 162 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Gustavo Malakian, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 86.
  • 162 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Pepe Jamilio va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Es duien 11 minuts de partit jugats quan Keith Hardware va estar a punt de posar per davant a Mufaza amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Volker Nierenhof va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Maximiliano Pasini que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Mufaza que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Corvalan Acacio, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, un refús desafortunat de Volker Nierenhof, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Keith Hardware no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dirck Seefeld ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Mufaza va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 89, quan Dirck Seefeld va quedar-se sol davant el porter Volker Nierenhof, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Alfonso Rubén Llorens de Mufaza va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José María Gude de Mufaza es va guanyar la targeta groga merescudament.