Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731049757

Amistoso (Int.) 731049757 Información oficial sobre el partido 731049757 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Los Piratas Del Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Los Piratas Del Mediterraneo' en el partido 1 - 1 KAOS Fußball Alineación oficial del equipo 'KAOS Fußball' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Piratas Del Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Los Piratas Del Mediterraneo' en el partido 2 - 1 KAOS Fußball Alineación oficial del equipo 'KAOS Fußball' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,8 % 2,9 % 17,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Piratas Del Mediterraneo

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, Wissem Ben Hassine va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rogério Duarte Urano va estar a punt d'avançar els locals al minut 14 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Mediterraneo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Francisco Cabes va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Johnnie Magazzeni.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Rogério Duarte Urano del Mediterraneo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nico Pauletto va estar a punt d'acabar en gol al minut 57, però el porter visitant Fernando Daniel Saenz Ford va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Wissem Ben Hassine va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Mediterraneo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 74, quan Mahason Varitia va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Simón Peón de Rey de Mediterraneo es va guanyar la targeta groga merescudament.

KAOS Fußball

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 22, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Stanisław Depczyński es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Kaapro Niemisalo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.