Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731049130

Amistoso (Int., RC) 731049130 Información oficial sobre el partido 731049130 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

La Cantera de Fuencaliente Alineación oficial del equipo 'La Cantera de Fuencaliente' en el partido 5 - 0 Diamentowe Talenty Alineación oficial del equipo 'Diamentowe Talenty' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Cantera de Fuencaliente Alineación oficial del equipo 'La Cantera de Fuencaliente' en el partido 2 - 0 Diamentowe Talenty Alineación oficial del equipo 'Diamentowe Talenty' en el partido
Tiene bastante suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Cantera de Fuencaliente

Goles Goles

  • 116 Minuto 31 (Gol evento especial rápido + pase): César Maeso va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Antonio Vargas, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Pablo Pérez Bueno va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Asparuh Damyanov de Fuencaliente va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Isaías Rueda va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Diamentowe. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Per Nyhblad la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Fuencaliente es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 0 arribava al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Asparuh Damyanov va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Víctor Quirós es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Asparuh Damyanov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Rasheed Raesi va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 217 Minuto 80 (Ocasión evento especial cansancio): Estava tan cansat en Ahmed Al-Mushiri que es va abaixar les mitgetes de tan carregats que tenia els bessons. Firmino de Jesus se'n va adonar i el va encarar al minut 80 però la cobertura al defensor va impedir que la jugada acabés en gol.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Per Nyhblad, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oleg Grivin de Fuencaliente es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): César Maeso de Fuencaliente va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en César Maeso va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Diamentowe Talenty