Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731048720

Amistoso (Int.) 731048720 Información oficial sobre el partido 731048720 en Hattrick

17.04.2024 10:45:00

Cóemgen's destiny Alineación oficial del equipo 'Cóemgen's destiny' en el partido 7 - 0 Colla Vella Xiquets de Valls Alineación oficial del equipo 'Colla Vella Xiquets de Valls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Cóemgen's destiny Alineación oficial del equipo 'Cóemgen's destiny' en el partido 6 - 0 Colla Vella Xiquets de Valls Alineación oficial del equipo 'Colla Vella Xiquets de Valls' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cóemgen's destiny

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Cóemgens va ser Brieuc Plaud.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): Cóemgens va aconseguir el 2 - 0 quan Konstantinos Faskoulidis va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Konstantinos Faskoulidis de Cóemgens va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Till Zoll va marcar al minut 40 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 4 - 0.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gabriel Piubellini, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Cóemgens.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): Raffaele Mazza va incrementar l'avantatge de Cóemgens amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 139 Minuto 75 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Edy Leger va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Paweł Kalisz per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 7 - 0

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 41 podia haver acabat en gol, però Paweł Kalisz va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Baudouin Konings, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Colla Vella Xiquets de Valls

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Kuura Fransila de Xiquets va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pierluigi Lumbroso de Xiquets amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.