Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731048718

Amistoso (Int.) 731048718 Información oficial sobre el partido 731048718 en Hattrick

16.04.2024 19:30:00

FC Borovnica Mohawks Alineación oficial del equipo 'FC Borovnica Mohawks' en el partido 3 - 0 Los Fermaticos Alineación oficial del equipo 'Los Fermaticos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Borovnica Mohawks Alineación oficial del equipo 'FC Borovnica Mohawks' en el partido 4 - 0 Los Fermaticos Alineación oficial del equipo 'Los Fermaticos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Borovnica Mohawks

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Mohawks va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 40 Norbert Kancsó va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 51 (Gol de penalti): Als 51 minuts de joc, els nois de Mohawks van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Shemmy Siampangila augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Mohawks a 3 - 0. Tadeusz Bazarnik va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Norbert Kancsó va estar a punt d'avançar els locals al minut 23 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 28 per blocar una centrada d'en Tadeusz Bazarnik va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Mohawks.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34, Karol Hajšek arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Los Fermaticos

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Fermaticos van sortir al contraatac amb encert al minut 24, però Stănel Bogoşel no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Armando Smoraldi quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Fermaticos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 79, però el xut de Teodor Costescu des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Teodor Costescu de Fermaticos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.