Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731048523

Amistoso (Int.) 731048523 Información oficial sobre el partido 731048523 en Hattrick

16.04.2024 19:15:00

patatinaikos F.C Alineación oficial del equipo 'patatinaikos F.C' en el partido 4 - 0 osbara Alineación oficial del equipo 'osbara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
patatinaikos F.C Alineación oficial del equipo 'patatinaikos F.C' en el partido 1 - 1 osbara Alineación oficial del equipo 'osbara' en el partido
Tiene bastante suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,6 % 36,7 % 33,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

patatinaikos F.C

Goles Goles

  • 115 Minuto 10 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Pedro Iza no va poder aturar Kyanu-Kayden Torcque de PTTKS, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 10 el 1 - 0.
  • 133 Minuto 17 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan PTTKS va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Lassi Turkkila des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Lassi Turkkila va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Saïfeddine Halaoui de PTTKS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): PTTKS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 4, quan Apolonijus Rupinas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Mhammad Benabdallah gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lorenzo Urbinelli va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 216 Minuto 60 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Kyanu-Kayden Torcque va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Mhammad Benabdallah, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

osbara

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Corey Mann va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 250 Minuto 47 (Ocasión de falta): Després de 47 minuts, Elias Schwedes va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Ferenc Kalamár el va poder desviar a córner.