Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731047863

Amistoso (Int., RC) 731047863 Información oficial sobre el partido 731047863 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

JeX Team Alineación oficial del equipo 'JeX Team' en el partido 3 - 4 Fenner 71 Alineación oficial del equipo 'Fenner 71' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
JeX Team Alineación oficial del equipo 'JeX Team' en el partido 0 - 2 Fenner 71 Alineación oficial del equipo 'Fenner 71' en el partido
Tiene bastante suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JeX Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pau Escurriola ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Team es posava per davant 1 a 0.
  • 120 Minuto 30 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Alberto Ferreros al minut 30, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Team i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Team va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Dan-Marius Teleman va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Fenner 71

Goles Goles

  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 29. L'anotador per Fenner va ser 何 (He) 迪山 (Dishan), que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 152 Minuto 70 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Nicolás Olarra va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 70 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 164 Minuto 72 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Dragutin Rosandić va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): En Nicklas Schytz donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 89 el marcador reflectia el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 15 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Nicolás Olarra va rebre molts aplaudiments. Al minut 15 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 76, quan en Nicolás Olarra va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Es duien 80 minuts de partit jugats quan Nicklas Schytz va estar a punt de posar per davant a Fenner amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Joaquín Salvador Hemerando va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Medard Brngal de Fenner la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.