Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731047843

Amistoso 731047843 Información oficial sobre el partido 731047843 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Real Sequía Alineación oficial del equipo 'Real Sequía' en el partido 0 - 5 C.D Zarret Alineación oficial del equipo 'C.D Zarret' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Sequía Alineación oficial del equipo 'Real Sequía' en el partido 0 - 4 C.D Zarret Alineación oficial del equipo 'C.D Zarret' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sequía

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 57 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 57 amb una falta ben llançada per en Ebenezer Ribes, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 60 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Kim Dise després que el jugador de Sequía li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

C.D Zarret

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): Zarret agafava avantatge al minut 4 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Carratta Celadin amb mestria.
  • 181 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Àlex Tortosa va augmentar l'avantatge de Zarret a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Vincenc Leban de Zarret l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 47 de partit.
  • 142 Minuto 58 (Gol de contra por la izquierda): En Vincenc Leban va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, Phillip Hudson va augmentar l'avantatge de Zarret a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 3, quan en Vincenc Leban va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Àlex Tortosa quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Sergio Rodríguez, però la pilota va topar amb el travesser.