Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731047140

Amistoso (Int., RC) 731047140 Información oficial sobre el partido 731047140 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

GOLEJOW ALTURA Alineación oficial del equipo 'GOLEJOW ALTURA' en el partido 1 - 5 Taseruds BK Alineación oficial del equipo 'Taseruds BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
GOLEJOW ALTURA Alineación oficial del equipo 'GOLEJOW ALTURA' en el partido 1 - 6 Taseruds BK Alineación oficial del equipo 'Taseruds BK' en el partido
Tiene un resultado normal 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GOLEJOW ALTURA

Goles Goles

  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Tomàs Barrobés sempre és una garantia. Al minut 30, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Antonio Atarés marcar el 1 - 1 per al GOLEJOW.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a GOLEJOW per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antonio Atarés, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 202 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al 42, Maximino Ladra hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Hans-Bertil Gunnarsson. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Maximino Ladra va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 79 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Ricardo Canel de GOLEJOW va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Taseruds BK

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Per-Daniel Ekstedt, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jonathan Paulsson quedar desmarcat i marcar per a Taseruds al minut 35. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jonathan Paulsson va augmentar l'avantatge de Taseruds a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 51 de partit va donar a Taseruds l'avantatge per 1 - 4. Per-Daniel Ekstedt en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al minut 56, Taseruds va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ariel Stranding, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 57 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Adrian Alexandersson va fer una magnífica centrada, però la rematada de Alexander Mallett va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.