Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731046841

Amistoso (Int.) 731046841 Información oficial sobre el partido 731046841 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Atletico Periferia Alineación oficial del equipo 'Atletico Periferia' en el partido 5 - 0 shearer&co Alineación oficial del equipo 'shearer&co' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Periferia Alineación oficial del equipo 'Atletico Periferia' en el partido 3 - 0 shearer&co Alineación oficial del equipo 'shearer&co' en el partido
Tiene suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Periferia

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Periferia prenia la batuta de l'encontre al minut 38, quan en Fahmy Mehrez va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 39 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Periferia al minut 39, que va llançar ajustat al pal en Dániel Molnár-Pap. 2 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Periferia va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ricardo Sierra va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Gervasio Ginobili va incrementar l'avantatge de Periferia amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jesús Ortiz Aspe, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Periferia.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Carles Xavier Esteba arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Periferia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Karel Kala en un 1 contra 1 amb el porter Fredrik Hjalmarsson, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El jugador local Fahmy Mehrez per poc que no incrementa el marcador al minut 86. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Fredrik Hjalmarsson va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fahmy Mehrez de Periferia es va guanyar la targeta groga merescudament.

shearer&co

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): En Raúl Valderramal va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Jannick Engell va superar els defenses rivals per velocitat al minut 40 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 240 Minuto 73 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de shearer&co van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 73 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Avraham Arviv, però la pilota va sortir per sobre del travesser.