Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731046806

Amistoso (Int., RC) 731046806 Información oficial sobre el partido 731046806 en Hattrick

17.04.2024 09:45:00

qaqas Alineación oficial del equipo 'qaqas' en el partido 0 - 7 FC Druzstevnik Alineación oficial del equipo 'FC Druzstevnik' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
qaqas Alineación oficial del equipo 'qaqas' en el partido 0 - 8 FC Druzstevnik Alineación oficial del equipo 'FC Druzstevnik' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

qaqas

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): János Gelbmann va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de qaqas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

FC Druzstevnik

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): Druzstevnik agafava avantatge al minut 28 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Antonios Alevras amb mestria.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 29, Noer Alam Dault va pentinar un córner cap al segon pal que Nikos Adamidis va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 184 Minuto 31 (Gol de penalti): Passaven 31 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Kevin Verrycken va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al 34 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Druzstevnik augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Antonios Alevras es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Noer Alam Dault de Druzstevnik va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 43. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Kai Laustsen, que va ser qui va marcar 0 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mirko Bassani de Druzstevnik l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 7 al minut 90 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Štefan Ostrica ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Jamie Jumelet quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rowan Wiegers, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Mirko Bassani va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 70, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Kai Laustsen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.