Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731046697

Amistoso (Int.) 731046697 Información oficial sobre el partido 731046697 en Hattrick

16.04.2024 19:15:00

Fimas Sporting Club Alineación oficial del equipo 'Fimas Sporting Club' en el partido 1 - 1 Intermitente FC Alineación oficial del equipo 'Intermitente FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fimas Sporting Club Alineación oficial del equipo 'Fimas Sporting Club' en el partido 1 - 2 Intermitente FC Alineación oficial del equipo 'Intermitente FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,9 % 37,0 % 33,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fimas Sporting Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): Sporting va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 51 Diego Rodríguez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 24 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Stefan Watoła va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nicolás Grañón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Intermitente FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Intermitente va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Lolo Torres, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Javier Adelmar Markmann que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Intermitente va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Tzvyatko Vitanov, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Riewerd Ditmar de Intermitente, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 26, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 33, quan en Lamberto Giraldo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 262 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61 Tzvyatko Vitanov va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Alain Bonzon va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Riewerd Ditmar va fer una jugada per la banda esquerra, però Alain Bonzon va aturar el seu xut.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Intermitente va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alain Bonzon va desviar el xut final de Elek Rév després d'una sèrie de rebots i molta confusió.