Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731046691

Amistoso (Int.) 731046691 Información oficial sobre el partido 731046691 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Cabrales C.F. Alineación oficial del equipo 'Cabrales C.F.' en el partido 2 - 2 FC Kåckelby Alineación oficial del equipo 'FC Kåckelby' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cabrales C.F. Alineación oficial del equipo 'Cabrales C.F.' en el partido 3 - 0 FC Kåckelby Alineación oficial del equipo 'FC Kåckelby' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cabrales C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Adolfo Galván ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Cabrales es posava per davant 1 a 0.
  • 113 Minuto 59 (Gol por la derecha): Els jugadors del Cabrales amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 59, deixant Phil Broderick en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jorge González Ríos! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Adolfo Galván va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Hannes Lainpelto va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Juan Domingo Foguet, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

FC Kåckelby

Goles Goles

  • 141 Minuto 51 (Gol de contra por el centro): Aalto Ojanen va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Kåckelby, al minut 51. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 55, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Niklas Malja es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 16 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jani Palk va fer una magnífica centrada, però la rematada de Aalto Ojanen va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Kåckelby, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Kaj Keinonen va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.