Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731046689

Amistoso 731046689 Información oficial sobre el partido 731046689 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

FC Tegueste Alineación oficial del equipo 'FC Tegueste' en el partido 2 - 1 Kalandrakas Team Football Alineación oficial del equipo 'Kalandrakas Team Football' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Tegueste Alineación oficial del equipo 'FC Tegueste' en el partido 0 - 2 Kalandrakas Team Football Alineación oficial del equipo 'Kalandrakas Team Football' en el partido
Tiene suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Tegueste

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Juan Ojeda, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Tegueste se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 9.
  • 140 Minuto 20 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Tegueste va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Carlos Ussía Cubas aconseguint el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Armando Curco gairebé va marcar per a Tegueste des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Tegueste Iu Tous quasi marca al minut 89 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Juan Ojeda l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Kalandrakas Team Football

Goles Goles

  • 153 Minuto 51 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Johannes Mönke va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Kalandrakas va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 51.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Quinto Dosch va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Quinto Dosch sol davant la porteria al minut 19, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Pit Mattes va encarar al porter al 72, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Kalandrakas creava perill des de la dreta al minut 82, però en Víctor de la Peña, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Giorgio Tondi desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Quinto Dosch va fer una jugada per la banda esquerra, però Víctor de la Peña va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ali Lavvaf de Kalandrakas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giuseppe Davoli.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Utku Rahmeti de Kalandrakas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.