Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731046504

Amistoso (Int., RC) 731046504 Información oficial sobre el partido 731046504 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Truskitoss Alineación oficial del equipo 'Truskitoss' en el partido 3 - 4 Bernds Akademie Alineación oficial del equipo 'Bernds Akademie ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Truskitoss Alineación oficial del equipo 'Truskitoss' en el partido 5 - 1 Bernds Akademie Alineación oficial del equipo 'Bernds Akademie ' en el partido
Tiene mala suerte 4.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Truskitoss

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ignacio Careaga ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Truskitoss es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 els aficionats van embogir quan en Nicolás Noya va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Truskitoss.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador Merlí Minguet de Truskitoss, després de 35 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Patricio Blázquez de Truskitoss va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Nicolás Noya va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Truskitoss va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 83 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ortlieb Möckli ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Òscar Lli va estar a punt d'empatar per a Truskitoss quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Hermes Arosteguy va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Patricio Blázquez de Truskitoss es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fabricio Viladóniga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Bernds Akademie

Goles Goles

  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 en Alen Vusan va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Meir Safian va anar directament als peus de Halil Wurzer que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 2.
  • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Fabian Götschl que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 174 Minuto 84 (Gol de penalti): Al minut 84 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 3 - 4. Mike Berglund va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Alen Vusan per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 31, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Akademie va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Fabian Götschl va sortir per sobre el travesser.