Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731045254

Amistoso (Int.) 731045254 Información oficial sobre el partido 731045254 en Hattrick

18.04.2024 03:00:00

MuscioV Alineación oficial del equipo 'MuscioV' en el partido 0 - 4 Maltsun Boltsi Alineación oficial del equipo 'Maltsun Boltsi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MuscioV Alineación oficial del equipo 'MuscioV' en el partido 0 - 1 Maltsun Boltsi Alineación oficial del equipo 'Maltsun Boltsi' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MuscioV

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de MuscioV va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pedro Iván Unchalo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): En Andy Frossard va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de MuscioV, l'equip va recuperar la pilota al minut 83 i va contraatacar. En Mauro Boned va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Maltsun Boltsi

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Maltsun va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 27. Toni Aaltio va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 135 Minuto 47 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Ville Pulkkinen va demostrar la seva experiència quan al minut 47 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 2. És un murri!
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, Mikko Salo va augmentar l'avantatge de Maltsun a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mikko Salo de Maltsun l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 80 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Maltsun que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ville Pulkkinen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 de partit, Saku Meronen va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Ivan Ruzhin de Maltsun va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ville Pulkkinen de Maltsun la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.