Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731045139

Amistoso (Int.) 731045139 Información oficial sobre el partido 731045139 en Hattrick

17.04.2024 22:50:00

rock&goal fc Alineación oficial del equipo 'rock&goal fc' en el partido 2 - 3 Athletic Borvis Alineación oficial del equipo 'Athletic Borvis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
rock&goal fc Alineación oficial del equipo 'rock&goal fc' en el partido 1 - 3 Athletic Borvis Alineación oficial del equipo 'Athletic Borvis' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,3 % 1,9 % 82,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rock&goal fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 els aficionats van embogir quan en Luftar Matodashaj va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de rock&goal.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Luftar Matodashaj, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del rock&goal se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Eloy Mayor Núñez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Luftar Matodashaj! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arne Sõelsepp de rock&goal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rodrigo Vallejos de rock&goal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Athletic Borvis

Goles Goles

  • 162 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Mario Casares va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 44.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): Pánfilo Barros va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Athletic, Adrian Biju, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Athletic van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mario Casares va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Adri Moltó va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 42 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ernesto Alarcón va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mario Casares que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Athletic la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Alistair Rosewell de Athletic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adrian Biju es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.