Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731044657

Amistoso (Int., RC) 731044657 Información oficial sobre el partido 731044657 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Atletico Aviación Alineación oficial del equipo 'Atletico Aviación' en el partido 2 - 4 C. A. I. FC Alineación oficial del equipo 'C. A. I. FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Aviación Alineación oficial del equipo 'Atletico Aviación' en el partido 2 - 1 C. A. I. FC Alineación oficial del equipo 'C. A. I. FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,7 % 10,0 % 23,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Aviación

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Cecilio Ruete va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Atletico, Isidoro Zulueta, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Atletico va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 41 Tarenaldo Vela va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Adrián Calvino va entorpir al marcador d'en Pedro Ríos Martinez per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Siro Zugarrondo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Atletico se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rubén Zalona es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

C. A. I. FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Andrea Sarto per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): C. van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 42, quan Tomas Carême va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 105 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Rafael León Borrero rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Bogdan Macsim, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 3 a l'estadi!
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Tomas Carême va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 78, i va fer pujar el 2 - 4 per a C..

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): C. van sortir al contraatac al minut 83, però Chris Heymans va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.