Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731044469

Amistoso 731044469 Información oficial sobre el partido 731044469 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Castillonroy Rangers Alineación oficial del equipo 'Castillonroy Rangers' en el partido 7 - 1 Casas de Haro CF Alineación oficial del equipo 'Casas de Haro CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Castillonroy Rangers Alineación oficial del equipo 'Castillonroy Rangers' en el partido 6 - 0 Casas de Haro CF Alineación oficial del equipo 'Casas de Haro CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castillonroy Rangers

Goles Goles

  • 124 Minuto 14 (Gol de penalti): Castillonroy va posar-se per davant 1 - 0 al minut 14, quan Damjan Jakelj va llançar una pena màxima perfectament.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): József Paál va donar a Castillonroy un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que József Paál va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Castillonroy va aconseguir el 4 - 1 quan József Paál va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Amb 58 minuts jugats, en David Ursini va augmentar l'avantatge de Castillonroy a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 130 Minuto 74 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Damjan Jakelj va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 74 el resultat passava a ser de 6 - 1.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Wendelin Felber de Castillonroy va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 7 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Cado Dolcinellas va rematar alt.

Casas de Haro CF

Goles Goles

  • 119 Minuto 28 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Casas va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on José Luis Pozo López va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.