Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731043435

Amistoso (Int., RC) 731043435 Información oficial sobre el partido 731043435 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

TDA TEAM Alineación oficial del equipo 'TDA TEAM' en el partido 3 - 5 Jászapáti királyai FC Alineación oficial del equipo 'Jászapáti királyai FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
TDA TEAM Alineación oficial del equipo 'TDA TEAM' en el partido 2 - 3 Jászapáti királyai FC Alineación oficial del equipo 'Jászapáti királyai FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,8 % 11,3 % 64,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TDA TEAM

Goles Goles

  • 102 Minuto 23 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 23 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Mswati Mabuza, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el TDA TEAM a l'empat.
  • 100 Minuto 30 (Gol de falta): Antxo Gorritxategi va reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 3 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 30.
  • 101 Minuto 60 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Antxo Gorritxategi trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 3 - 4 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Ottorino Baccigalupi i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a TDA TEAM, però el xut de Alejandro Hoya va sortir bastant desviat.

Jászapáti királyai FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 11 (Gol de falta): Al minut 11, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Szilárd Dobos posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Tomasz Winowski va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): Márton Mikecs de Jászapáti va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 17. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Marcos López Pilares va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64, un xut de Pier Carlo Pollaci des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 3 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Després de 16 minuts, Tomasz Winowski va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Raúl Toro Bravo va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Fred Kirche, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Fred Kirche va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.