Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731042562

Amistoso (Int., RC) 731042562 Información oficial sobre el partido 731042562 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

carlucho FC Alineación oficial del equipo 'carlucho FC' en el partido 0 - 2 Kongo Team 01 Alineación oficial del equipo 'Kongo Team 01' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
carlucho FC Alineación oficial del equipo 'carlucho FC' en el partido 0 - 4 Kongo Team 01 Alineación oficial del equipo 'Kongo Team 01' en el partido
Tiene un resultado normal 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

carlucho FC

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Kongo. La jugada d'estratègia del carlucho per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jurgen Massink va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Kongo Team 01

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Silvano Bartolotta que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Enrique Urso va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Kongo va estar a punt d'arribar en un córner. En Enrique Urso va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Mitja Soldo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Kongo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Mitja Soldo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Oleg Tarannikov, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 205 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Vojtěch Toman va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Silvano Bartolotta, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mario Parodi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Fabian Audi de Kongo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Tadeáš Rabas de Kongo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.