Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731042286

Amistoso (Int.) 731042286 Información oficial sobre el partido 731042286 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Bayer Ibarra Alineación oficial del equipo 'Bayer Ibarra' en el partido 1 - 1 Mineiros F.C Alineación oficial del equipo 'Mineiros F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bayer Ibarra Alineación oficial del equipo 'Bayer Ibarra' en el partido 3 - 0 Mineiros F.C Alineación oficial del equipo 'Mineiros F.C' en el partido
Tiene mala suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayer Ibarra

Goles Goles

  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Laurenz Stejskal de Ibarra va aconseguir igualar el partit al minut 84, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Ibarra va estar a punt de posar-se per davant al minut 28 però Adolfo Martínez Arús va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Ibarra va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alcher Liñán Rubio en un 1 contra 1 amb el porter Pedro Calvo Santos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Walenty Faron va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Ibarra va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 61 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop David Samsó ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tomás Ricart va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Pedro Calvo Santos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tomás Ricart.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Laurenz Stejskal de Ibarra es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adolfo Martínez Arús de Ibarra es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

Mineiros F.C

Goles Goles

  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): En Marcus Vinícios Díaz va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Fúlvio Brito la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Mineiros sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sami Poukkula, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 79 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.