Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731042123

Amistoso (Int., RC) 731042123 Información oficial sobre el partido 731042123 en Hattrick

16.04.2024 18:25:00

Spackos United Alineación oficial del equipo 'Spackos United' en el partido 2 - 3 CLUB DEPORTIVO JAP Alineación oficial del equipo 'CLUB DEPORTIVO JAP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Spackos United Alineación oficial del equipo 'Spackos United' en el partido 3 - 1 CLUB DEPORTIVO JAP Alineación oficial del equipo 'CLUB DEPORTIVO JAP' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spackos United

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Spackos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 18 Florian Ommers va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Spackos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jan Friedenthal va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Spackos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nico Tannenschlag ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): Al minut 15, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 31 quan Kyaw Min Soe de Spackos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Nico Tannenschlag, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 239 Minuto 93 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Bhola Bisi va deixar a Julian Breu assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

CLUB DEPORTIVO JAP

Goles Goles

  • 151 Minuto 66 (Gol por el centro): Un mica després, Presidente Haya de la Torre de JAP va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 85 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 85 minuts Alan 'El loco' García va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 172 Minuto 103 (Gol por la izquierda): JAP va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 103. Federico 'El Potrillo' Danton va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 74 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Iwan de Poel va servir per deixar enrere el gegant Barrett Di Bella al minut 74, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 263 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Federico 'El Potrillo' Danton sol davant la porteria al minut 79, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Jean Luca Vázquez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Walter Dobroschke, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 96 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 96, quan en Ramón 'La Joya' Zubizarreta va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Federico 'El Potrillo' Danton de JAP va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.