Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731041705

Amistoso (Int.) 731041705 Información oficial sobre el partido 731041705 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

1 Octubre Alineación oficial del equipo '1 Octubre' en el partido 1 - 3 Webeo FC Alineación oficial del equipo 'Webeo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
1 Octubre Alineación oficial del equipo '1 Octubre' en el partido 1 - 1 Webeo FC Alineación oficial del equipo 'Webeo FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,1 % 37,0 % 29,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1 Octubre

Goles Goles

  • 124 Minuto 12 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 12 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Paulo Casalderrei. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rafael Morán de 1-O va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Alfonso Calatayud va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Ricardo Mesas de 1-O va intentar batre la porteria rival al minut 53 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Carlos Muñoz-León de 1-O va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 55, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 63 minuts, en Nealo Dube no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En José Oriortua no oblidarà el que li va passar durant el minut 68. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Alfonso Calatayud de 1-O va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Oriortua de 1-O es va guanyar la targeta groga merescudament.

Webeo FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 25 minuts Sergio Ornaghi va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Stein Hinna va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 141 Minuto 64 (Gol de contra por el centro): El Webeo era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Facundo Germán pellegrino va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): En Stein Hinna va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.