Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731041271

Amistoso (Int.) 731041271 Información oficial sobre el partido 731041271 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Kitano F.C. Alineación oficial del equipo 'Kitano F.C.' en el partido 3 - 4 Soester Sukkels Alineación oficial del equipo 'Soester Sukkels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kitano F.C. Alineación oficial del equipo 'Kitano F.C.' en el partido 4 - 0 Soester Sukkels Alineación oficial del equipo 'Soester Sukkels' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kitano F.C.

Goles Goles

  • 103 Minuto 36 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Elric Christin va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, Avshalom Bejski va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 101 Minuto 81 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Anacleto Cortez trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 3 - 4 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Boucounta Sall no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Kitano va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Anacleto Cortez va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 40 minuts, en Anacleto Cortez no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Elric Christin de Kitano va intentar batre la porteria rival al minut 61 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Khadim Goumbala no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Benjamin Boudin, el jugador de Kitano va ser expulsat al minut 84.

Soester Sukkels

Goles Goles

  • 105 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 21, Nacho Jarabo va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Kars Erenstein que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 29 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Soester. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Bram van Utrecht xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Soester van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Daniel van Walsem va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 3 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, Soester va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Daniel van Walsem, amb un xut sec des de la dreta.