Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731041016

Amistoso (Int.) 731041016 Información oficial sobre el partido 731041016 en Hattrick

16.04.2024 18:30:00

Königsblau Freiburg Alineación oficial del equipo 'Königsblau Freiburg' en el partido 2 - 1 BurkinaVic FC Alineación oficial del equipo 'BurkinaVic FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Königsblau Freiburg Alineación oficial del equipo 'Königsblau Freiburg' en el partido 3 - 1 BurkinaVic FC Alineación oficial del equipo 'BurkinaVic FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Königsblau Freiburg

Goles Goles

  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Königsblau van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Nick Schwadorf va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 124 Minuto 77 (Gol de penalti): Königsblau va posar-se per davant 2 - 1 al minut 77, quan Rudolf Pullirsch va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Königsblau a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Bruno Holzhauer va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): En Patrick Taubert va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Bruno Holzhauer va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després de 38 minuts, Nick Schwadorf va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Königsblau per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 60, quan Rudolf Pullirsch va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roman Ansorge de Königsblau es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Tom Heischbrook de Königsblau va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

BurkinaVic FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): BurkinaVic va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Yssouf Pingdwinde, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Baba Kanko que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Boubacar Zio va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 17, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Aboubacar Millogo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Baba Kanko de BurkinaVic es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.