Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731040430

Amistoso (Int.) 731040430 Información oficial sobre el partido 731040430 en Hattrick

17.04.2024 15:20:00

sorlin93 Alineación oficial del equipo 'sorlin93' en el partido 1 - 4 EJESFC Alineación oficial del equipo 'EJESFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
sorlin93 Alineación oficial del equipo 'sorlin93' en el partido 1 - 1 EJESFC Alineación oficial del equipo 'EJESFC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,8 % 13,6 % 24,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sorlin93

Goles Goles

  • 120 Minuto 2 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 2, indicava inequívocament que en José María Barradas va saber trobar la xarxa rival. sorlin93 desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 109 Minuto 32 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Velko Ingilizov va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Artur Januszkiewicz va aprofitar el regal, anotant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Cain Alen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 203 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Reece Kiely de sorlin93 va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Henry Nurmi de sorlin93 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

EJESFC

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): Amb 34 minuts jugats, Frits Tobback de EJESFC va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 137 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Reves Giovannetti va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 37 de joc. Pau Moniz es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 184 Minuto 69 (Gol de penalti): EJESFC va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 4, quan Charlie Thackwray va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 17 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de César Augusto Porcel va deixar a Hugo Torrealba assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): EJESFC va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Artur Januszkiewicz es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Es duien 33 minuts de partit jugats quan Pau Moniz va estar a punt de posar per davant a EJESFC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Saro Fetto va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pau Moniz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Artur Januszkiewicz va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Charlie Thackwray després de 57 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Saro Fetto va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després de 60 minuts, Pau Moniz va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Saro Fetto va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Reves Giovannetti.