Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731040053

Amistoso (Int., RC) 731040053 Información oficial sobre el partido 731040053 en Hattrick

16.04.2024 20:25:00

FC Myrvägen Alineación oficial del equipo 'FC Myrvägen' en el partido 3 - 7 Paradise Team_ Alineación oficial del equipo 'Paradise Team_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
FC Myrvägen Alineación oficial del equipo 'FC Myrvägen' en el partido 1 - 9 Paradise Team_ Alineación oficial del equipo 'Paradise Team_' en el partido
Tiene suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Myrvägen

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador Tommi Teivaala de Myrvägen, després de 22 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 101 Minuto 36 (Gol por el centro): El Myrvägen no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Carl Mörsky es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 101 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, Anssi Näyhä es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 4, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Mika Paasonen va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Paradise Team_

Goles Goles

  • 163 Minuto 23 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 23 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Mircea Nechifor.
  • 137 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Sergiusz Derdaś la va convertir en gol amb un remat de cap en Mircea Nechifor tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 28 el marcador es va actualitzar: 1 - 2.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Paradise va aconseguir el 1 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Nélson Alcáçova, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Haralambie Galaburda que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al 41 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Paradise augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Mircea Nechifor es rifés el porter i marqués el 2 - 4.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58, un xut de Mircea Nechifor des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 3 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 184 Minuto 63 (Gol de penalti): Paradise va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 3 - 6, quan Javier Velando va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Sergiusz Derdaś de Paradise l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 7 al minut 82 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Després de 43 minuts, Nélson Alcáçova va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Tarmo Susiluoto va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Paradise va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Antonio Oberti va sortir per sobre el travesser.