Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731039963

Amistoso (Int., RC) 731039963 Información oficial sobre el partido 731039963 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

NEGACIONISTAS Alineación oficial del equipo 'NEGACIONISTAS' en el partido 3 - 0 8Dynastie Alineación oficial del equipo '8Dynastie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NEGACIONISTAS Alineación oficial del equipo 'NEGACIONISTAS' en el partido 2 - 0 8Dynastie Alineación oficial del equipo '8Dynastie' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NEGACIONISTAS

Goles Goles

  • 124 Minuto 6 (Gol de penalti): Corria el minut 6, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. NEGACIONISTAS s'avançava en el marcador després que en Radu Bonţea xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Radu Bonţea de NEGACIONISTAS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 130 Minuto 88 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Radu Bonţea va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 88 el resultat passava a ser de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ulrich Wyss al minut 22 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Carlos Liñán va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abdelwaris Zahid de NEGACIONISTAS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 18 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Paco Gutiérrez Barreda, el jugador de NEGACIONISTAS va ser expulsat al minut 18.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mikelats Satrustegi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

8Dynastie

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 23 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rafael Kowalewski, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 216 Minuto 54 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en André Platzikowski va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Tjark Brunnhuber, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, André Platzikowski de 8Dynastie va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.