Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731039510

Amistoso (Int., RC) 731039510 Información oficial sobre el partido 731039510 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

kanouté f.c. Alineación oficial del equipo 'kanouté f.c.' en el partido 6 - 5 Energetic Narwhal's Alineación oficial del equipo 'Energetic Narwhal's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
kanouté f.c. Alineación oficial del equipo 'kanouté f.c.' en el partido 3 - 2 Energetic Narwhal's Alineación oficial del equipo 'Energetic Narwhal's' en el partido
Tiene bastante suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,5 % 8,8 % 22,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kanouté f.c.

Goles Goles

  • 102 Minuto 78 (Gol por la izquierda): kanouté va reduir el marcador al minut 78 a 1 - 2 quan Ipar Gobela va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ipar Gobela de kanouté va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Salusti Natzabal va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de kanouté se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): kanouté va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Abdoullah Baddou va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Bálint Szücs.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ricardo Pierre va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 86 (Ocasión de falta): Elbo Villamandos quasi dona a kanouté l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): kanouté va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Àngel Juncà en un 1 contra 1 amb el porter Bálint Szücs, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 102 (Ocasión por el centro): En Benjamín Tosesón del kanouté ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ricardo Pierre de kanouté la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Benjamín Tosesón de kanouté va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abdoullah Baddou de kanouté es va emportar una amonestació al minut 101 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Ipar Gobela anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a kanouté.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de kanouté Benjamín Tosesón no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Bálint Szücs es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Àngel Juncà, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Bálint Szücs va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de kanouté i 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de kanouté, Salusti Natzabal, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de kanouté Guillermo Salmerón no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Bálint Szücs es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.

Energetic Narwhal's

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Filip Boryczka va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 71, Energetic va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Fulvio Zilocchi.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Filip Boryczka va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 16, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Basili Amella va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Mehmet Kemal Çokan quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Basili Amella, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Joseph Sikele va fer una magnífica centrada, però la rematada de Quentin Laforce va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Quentin Laforce va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Sjaak Bauche de Energetic, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Basili Amella en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Peter Holden de Energetic va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Energetic, Bálint Szücs, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Energetic, Mehmet Kemal Çokan, col·locà la pilota just a les mans d'en Basili Amella. El marcador: 6 - 5.