Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731039438

Amistoso (Int.) 731039438 Información oficial sobre el partido 731039438 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Real Burgohondo C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Burgohondo C.F.' en el partido 4 - 4 Inter Minsk Alineación oficial del equipo 'Inter Minsk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Real Burgohondo C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Burgohondo C.F.' en el partido 5 - 6 Inter Minsk Alineación oficial del equipo 'Inter Minsk' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,7 % 37,4 % 31,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Burgohondo C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): R.B.C.F. va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ignacio Medina Velasco, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Alfredo Vargas que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Juan Ignacio Moreno Uribe va donar a R.B.C.F. un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Aaron Hardebusch es va introduir dins la defensa central al minut 64, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 122 Minuto 79 (Gol por la izquierda): R.B.C.F., atacant per l'esquerra al minut 79, va aprofitar el magnífic llançament de Juan Ignacio Moreno Uribe per agafar avantatge al marcador: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ignacio Medina Velasco. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 82 podia haver acabat en gol, però Jorge Gutiérrez va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Inter Minsk

Goles Goles

  • 163 Minuto 16 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 16 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Pongchai Thongrueng.
  • 106 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 77 i semblava que Inter m desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Pongchai Thongrueng va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 3 gols per als locals i 2 per als visitants.
  • 160 Minuto 78 (Gol de falta): L'entrenador de Inter m es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Pongchai Thongrueng era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 3 - 3.
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): El 4 - 4 va arribar amb una jugada de Jauhen Shydlouski que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nolle Pilaete.