Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731039080

Amistoso (Int.) 731039080 Información oficial sobre el partido 731039080 en Hattrick

17.04.2024 10:45:00

AC Rebuz N Alineación oficial del equipo 'AC Rebuz N' en el partido 0 - 4 Un tal cocs Alineación oficial del equipo 'Un tal cocs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AC Rebuz N Alineación oficial del equipo 'AC Rebuz N' en el partido 0 - 4 Un tal cocs Alineación oficial del equipo 'Un tal cocs' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Rebuz N

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Rebuz Aurelio Stierli quasi marca al minut 22 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Abraham Freytag l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sören Genschmer de Rebuz va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jeanloup Schalcher de Rebuz va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Un tal cocs

Goles Goles

  • 174 Minuto 26 (Gol de penalti): En Luís Francisco Pereirinha va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 26. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 184 Minuto 30 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al cocs per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 30. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Luís Francisco Pereirinha. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Roberto Poggio va augmentar l'avantatge de cocs a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Antonio Fuenleal va ser l'anotador del 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Roberto Poggio va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gaston Engeloch, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): cocs va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 24, quan Luís Francisco Pereirinha va quedar-se sol davant el porter Moreno Guidry, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Bouko Hieltjes de cocs va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Grzegorz Grześkowiak de cocs la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.