Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731039046

Amistoso (Int.) 731039046 Información oficial sobre el partido 731039046 en Hattrick

17.04.2024 13:30:00

pittig Alineación oficial del equipo 'pittig' en el partido 6 - 1 Pepirrapers Alineación oficial del equipo 'Pepirrapers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
pittig Alineación oficial del equipo 'pittig' en el partido 5 - 0 Pepirrapers Alineación oficial del equipo 'Pepirrapers' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pittig

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 26, Leandro Bongartz de pittig empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Jens Vandecappelle va donar a pittig un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): pittig sabia com jugar al contraatac, i al minut 40, Hélder João Assunção va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 1.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 67 minuts, el tirador de faltes del pittig va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Stephan Somlai, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 1 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 73 (Gol de penalti): pittig va obtenir un penal al minut 73, que va llançar a la perfecció Joni Peltoluhta. 5 - 1 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de pittig va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alexandre Aymé progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pino Pulvani al minut 44 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Emanuel Landuyt va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de pittig va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Stephan Somlai, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Leandro Bongartz de pittig amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Pepirrapers

Goles Goles

  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Yuval Lev estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Eloi Ferrer-Calbetó va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 12.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 39 (Ocasión de falta): En Joel Tamarit va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 253 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 49 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Valeri Molashkhia amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 239 Minuto 79 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Eloi Ferrer-Calbetó va servir per deixar enrere el gegant Joni Peltoluhta al minut 79, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Malamir Tzvetanov de Pepirrapers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.