Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731038965

Amistoso (Int., RC) 731038965 Información oficial sobre el partido 731038965 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Aguilucho Caletero Alineación oficial del equipo 'Aguilucho Caletero' en el partido 2 - 3 Real Salice Alineación oficial del equipo 'Real Salice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Aguilucho Caletero Alineación oficial del equipo 'Aguilucho Caletero' en el partido 4 - 5 Real Salice Alineación oficial del equipo 'Real Salice' en el partido
Tiene mala suerte 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,5 % 34,8 % 36,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aguilucho Caletero

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Aguilucho s'avançava al marcador al minut 10, després d'un rebot que va caçar en Miguel Aldaba per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Aguilucho va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 31 Paul Moloney va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 el Aguilucho va posar setge sobre la defensa central visitant però en Julio César Gelimer no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El Aguilucho va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en David Fogué la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Raúl Campderrich de Aguilucho va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Real Salice

Goles Goles

  • 163 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 28 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Mario Migotto.
  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Salice van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 38, quan Mario Migotto va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): Amb 64 minuts jugats, Mario Ottaviano de Salice va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 30 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Pierino De Meo gairebé marca per a Salice al minut 30 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Adriano Gardano per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 33, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Salice Anthony Borro quasi marca al minut 37 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Fabián Armando Saavedra l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després de 89 minuts, Adriano Gardano va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Aldo Ferreiros va estar atent i va desviar la pilota a córner.