Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731038600

Amistoso (Int., RC) 731038600 Información oficial sobre el partido 731038600 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Que te ondulen! Alineación oficial del equipo 'Que te ondulen!' en el partido 3 - 1 Praia Santos Alineación oficial del equipo 'Praia Santos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Que te ondulen! Alineación oficial del equipo 'Que te ondulen!' en el partido 1 - 1 Praia Santos Alineación oficial del equipo 'Praia Santos' en el partido
Tiene suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,2 % 4,5 % 19,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Que te ondulen!

Goles Goles

  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Els seguidors del ondulen! contenien la respiració mentre en Marc Faubel s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): ondulen! van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 37 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Manlio Fashandi no va ser gens encertat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Marc Faubel de ondulen! va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Yunes Boutayeb de ondulen! anava molt fort i col·locat però Miltom Ramos no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Carlos Iracorri va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de ondulen!, Bogdan Szkopiak, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 1 al marcador.

Praia Santos

Goles Goles

  • 163 Minuto 60 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 60 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Pavlos Mantzouridis marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Eugenio Germanò va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Yitzhak Haike, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Norton Silva Xisto de Santos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Santos, Jaiminho Lacerda Alves, col·locà la pilota just a les mans d'en Yunes Boutayeb. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Amantino Monteiro va xutar fora per a Santos, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Santos Tião Pimentel, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Yunes Boutayeb. El marcador continuava 3 - 1.