Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731038458

Amistoso 731038458 Información oficial sobre el partido 731038458 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Valira FC Alineación oficial del equipo 'Valira FC' en el partido 2 - 1 Ragnaker Alineación oficial del equipo 'Ragnaker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Valira FC Alineación oficial del equipo 'Valira FC' en el partido 4 - 1 Ragnaker Alineación oficial del equipo 'Ragnaker' en el partido
Tiene mala suerte 3.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valira FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 85 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Valira una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Hristijan Sugareski, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 85.
  • 123 Minuto 87 (Gol por la derecha): Corria el minut 87 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Claudiu Niculae, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Valira Ignacio Martín Ávila quasi va assolir l'empat al minut 33 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Valira va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Manuel Castrovido la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Castrovido de Valira amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eurico Jenipapo de Valira es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ferran Murieta de Valira va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Ragnaker

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Sai Desguanechs que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Ragnaker.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Casildo Sieiro de Ragnaker va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 43 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 284 Minuto 62 (Ocasión de penalti): Ignacio Banjac de Ragnaker va fallar un penal al minut 62. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després de 84 minuts, Marc Andreu Cascarra va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Víctor Manuel Múgica va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Frederico Revón de Ragnaker no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Casildo Sieiro de Ragnaker va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.