Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731037922

Amistoso (Int., RC) 731037922 Información oficial sobre el partido 731037922 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

SARDOMA Alineación oficial del equipo 'SARDOMA' en el partido 5 - 2 Real Ronaldo I. F. Alineación oficial del equipo 'Real Ronaldo I. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SARDOMA Alineación oficial del equipo 'SARDOMA' en el partido 3 - 0 Real Ronaldo I. F. Alineación oficial del equipo 'Real Ronaldo I. F.' en el partido
Tiene suerte 3.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SARDOMA

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ronaldo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Imam Abd El Basitt la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del SARDOMA es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 11.
  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 25, Morten 'Pelao' Håland va pentinar un córner cap al segon pal que Raúl Viudes va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): SARDOMA va trobar una esquerda a la defensa rival quan en José Villoria va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): Als 66 minuts de joc, els nois de SARDOMA van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Frédy Petton augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 2.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Imam Abd El Basitt, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a SARDOMA.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de SARDOMA la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): José Villoria una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 60, però una magnífica aturada de Michael Sielmann va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Real Ronaldo I. F.

Goles Goles

  • 154 Minuto 31 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Tayfun Pekuygun. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 140 Minuto 61 (Gol de contra de falta): El porter de Ronaldo va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Tayfun Pekuygun va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 2!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yones Cassiman.