Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731037507

Amistoso (Int., RC) 731037507 Información oficial sobre el partido 731037507 en Hattrick

17.04.2024 22:50:00

Empeño Alineación oficial del equipo 'Empeño' en el partido 1 - 0 FC Barbatesti City Alineación oficial del equipo 'FC Barbatesti City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Empeño Alineación oficial del equipo 'Empeño' en el partido 2 - 0 FC Barbatesti City Alineación oficial del equipo 'FC Barbatesti City' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Empeño

Goles Goles

  • 124 Minuto 78 (Gol de penalti): Empeño va posar-se per davant 1 - 0 al minut 78, quan Aaron Josua Lewald-Maersche va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Ivo Gabella del Empeño ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carmelo Zercalde va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Ferenc Balaskó va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 es va veure una gran oportunitat per a Empeño per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Filip Kvasnička, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 25 per blocar una centrada d'en Filip Kvasnička va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Empeño.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Empeño a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Filip Kvasnička va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Empeño va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 77 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Patricio Nazario Alegría ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aaron Josua Lewald-Maersche de Empeño es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hernán Bagazgoitia de Empeño es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Barbatesti City

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Barbatesti van sortir al contraatac al minut 9, però Anthony Gunst va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): En Anthony Gunst va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Markus Launay.