Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731037179

Amistoso (Int., RC) 731037179 Información oficial sobre el partido 731037179 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Darkkor FC Alineación oficial del equipo 'Darkkor FC' en el partido 4 - 1 foscos XI forever Alineación oficial del equipo 'foscos XI forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Darkkor FC Alineación oficial del equipo 'Darkkor FC' en el partido 4 - 3 foscos XI forever Alineación oficial del equipo 'foscos XI forever' en el partido
Tiene un resultado normal 4.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,9 % 30,6 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Darkkor FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Darkkor va ser Patxi Iturbust.
  • 131 Minuto 7 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Darkkor va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Carlos Iribi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Darkkor va aconseguir el 3 - 0 quan Pablo Nebreda va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Darkkor a 4 - 0. Jorge Luis de la Peña va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Luis Lama Alvarez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Patxi Iturbust es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Luis Valea de Darkkor va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patxi Iturbust va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Darkkor va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Dapifer de Darkkor va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

foscos XI forever

Goles Goles

  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): forever van mostrar una bona compenetració quan al minut 89 van reduir diferències a 4 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Andy Frías va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 8 (Ocasión de falta): Després de 8 minuts, Gregg Beckinsdale va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Fernando Dapifer el va poder desviar a córner.
  • 251 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Gregg Beckinsdale va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Fernando Dapifer.
  • 239 Minuto 89 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Joseph Micklewright va servir per deixar enrere el gegant Pedro Echebarri al minut 89, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Paolo Scioli la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de forever havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.