Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731037173

Amistoso 731037173 Información oficial sobre el partido 731037173 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Krakkens75 Alineación oficial del equipo 'Krakkens75' en el partido 3 - 7 Relojo F.C Alineación oficial del equipo 'Relojo F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Krakkens75 Alineación oficial del equipo 'Krakkens75' en el partido 1 - 4 Relojo F.C Alineación oficial del equipo 'Relojo F.C' en el partido
Tiene suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Krakkens75

Goles Goles

  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): Krakkens75 sabia com jugar al contraatac, i al minut 10, Abelard Arimany va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): En Felipe De la Iglesia entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Krakkens75, un peu providencial d'en Gabriel Ribera va situar el 2-5 al panell digital.
  • 140 Minuto 77 (Gol de contra de falta): El porter de Krakkens75 va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gartzen Agarraberri va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 5!

Relojo F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 18, Fernando Huerco va pentinar un córner cap al segon pal que Nguyễn Ngọc Thiện va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 116 Minuto 21 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Josep Maria Ristol sempre és una garantia. Al minut 21, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Miguel García-Márquez marcar el 1 - 2 per al Relojo.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23, un xut de Fernando Huerco des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 180 Minuto 25 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Gregori Belda de Relojo va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 4 per als visitants al minut 25.
  • 180 Minuto 28 (Gol de falta): Al minut 28, una falta xutada per Gregori Belda va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 5 per a Relojo. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Nguyễn Ngọc Thiện va ser l'anotador del 3 - 6.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ramón Astola Madariaga, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 7 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Ramón Astola Madariaga va marcar al minut 3 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Nguyễn Ngọc Thiện de Relojo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 9, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Nguyễn Ngọc Thiện, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Nguyễn Ngọc Thiện va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Ramón Astola Madariaga quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Modesto Ganogald, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Avelino Burato es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.