Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731035341

Amistoso 731035341 Información oficial sobre el partido 731035341 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Racing de Zamora Alineación oficial del equipo 'Racing de Zamora' en el partido 5 - 0 alberto balompié Alineación oficial del equipo 'alberto balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Racing de Zamora Alineación oficial del equipo 'Racing de Zamora' en el partido 9 - 0 alberto balompié Alineación oficial del equipo 'alberto balompié' en el partido
Es un cenizo 8.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Zamora

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 6 gràcies a la jugada de Francesc Déu, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Racing va augmentar la diferència quan Efrén Prieto no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Adrián Mallo va incrementar l'avantatge de Racing amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del balompié. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Víctor Carreras la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Racing es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 52.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Racing va aconseguir el 5 - 0 quan Adrián Mallo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Passaven 73 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Javier Salado va rematar alt.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alberto Pereira va estar a punt de sentenciar el partit al minut 75, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Alberto Pereira una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Narciso Arévalo Morales va mantenir l'equip visitant dins del partit.

alberto balompié

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): balompié van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 74, però el xut de Dragoş Coşeru des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hans Johnsen de balompié amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.