Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731035159

Amistoso 731035159 Información oficial sobre el partido 731035159 en Hattrick

16.04.2024 18:15:00

Koniferen Alineación oficial del equipo 'Koniferen' en el partido 4 - 2 FC Alone Alineación oficial del equipo 'FC Alone' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Koniferen Alineación oficial del equipo 'Koniferen' en el partido 2 - 0 FC Alone Alineación oficial del equipo 'FC Alone' en el partido
Tiene suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Koniferen

Goles Goles

  • 103 Minuto 36 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Koniferen per la dreta va donar com a resultat un gol de Artur Bielawski al minut 36 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 112 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 del partit, el jugador Horst Sergio Gerdes de Koniferen va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 123 Minuto 83 (Gol por la derecha): Koniferen s'avançava al marcador al minut 83, després d'un rebot que va caçar en Julio Calderón per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 134 Minuto 87 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Koniferen i així augmentar el marcador a 4 - 2 als 87 minuts de joc. Mentre en Kyaw Phyo Zaw el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Koniferen per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Maksim Golovastov va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Koniferen va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Julio Calderón la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Maurice Oudin va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 86 podia haver acabat en gol, però Maximilian Krümmling va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

FC Alone

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Torsten Schamoni, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 115 Minuto 21 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Pierluigi Nasti de Alone va fer un bon esprint per escapar-se de Artur Bielawski i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 2. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Alone va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sepp Kirchmayer, però el porter rival va fer una gran aturada.